review Combat Arms free fps pc game

Combat Arms is een multiplayer spel, free-to-play moderne first-person shooter ontwikkeld door het Zuid-Korea gebaseerde ontwikkelaar Doobic Studios en uitgegeven door Nexon . Het spel maakt gebruik van de LithTech game-engine om de graphics te produceren. In juli 2012 werd Combat Arms ook uitgebracht op Steam. 

Combat Arms gameplay is vergelijkbaar met commerciële games zoals Mission Against Terror , CrossFire , Counter-Strike , Ghost Recon 2 en Call of Duty .  Het spel biedt veel verschillende spelmodi, waaronder One Man Army , Eliminatie , Capture The Flag , multiplayer co-op (bekend als Fireteam), Quarantaine Regen, Eliminatie Pro, Search and Destroy, Seize & Secure, Spy Hunt, Bombing Run, Hired Guns en VIP Escort. Tijdens de 2009 winterseizoen van het spel, een speciale modus bekend als Snowball Fight werd geïntroduceerd, maar werd later verwijderd. Combat Arms maakt gebruik van een speler ranking systeem op basis van de totale ervaring, met behulp van gemeenschappelijke militaire rangen die spelers kunnen krijgen. Voltooiing van de doelstellingen, het doden van andere spelers, en nivellering naar boven iemands rang geeft de speler geld in de vorm van Gear Points (GP), die kan worden gebruikt om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Uitrusting omvat wapens, wapen attachments, en accessoires voor iemands karakter. Spelers kunnen ook de aankoop van apparatuur van de Zwarte Markt (voorheen bekend als de Nexon Cash Shop) met behulp van NX (Nexon Cash) die is gekocht met real-world geld. In de eerste plaats, de Zwarte Markt apparatuur is cosmetisch anders dan reguliere winkel artikelen en hebben geen rang of niveau eis dat veel van de gratis items vereisen. Daarnaast kunnen sommige items alleen worden verkregen door middel van de Zwarte Markt. Alle artikelen gekocht hebben een tijdsduur van overal van 1 tot 90 dagen, (sommige wapens kunnen worden gekocht voor een vaste duur van de zwarte markt winkel), waarna de versnelling is verwijderd uit de inventaris van de speler; echter, kunnen spelers kopen de meeste NX standaard items voor permanente met NX en kan worden uitgebreid met het Wapen Vernieuwing Kit, en GP (Gear Points) kunnen worden gebruikt om te vernieuwen wapens gekocht van de GP winkel

De game beschikt over aanpasbaarheid dat vrouwelijke speler modellen omvat.

Combat Arms heeft meer dan 10.000.000 geregistreerde spelers. Het spel ondersteunt community features zoals clans en lijst een in-game vrienden ‘. Er is één huidige officiële gaming competitie bekend als de World Online Gaming League dat Nexon America sponsors, in aanvulling op een aanstaande competitie gewoon bekend als Combat Arms League.

Ontwikkeling 

Combat Arms gesloten beta begon op 30 mei 2008, uitsluitend via FilePlanet en liep tot 6 juni. Dit beta was beperkt tot gebruikers uit Noord-Amerika , Zuid-Amerika en Oceanië . In de gesloten beta, 4 kaarten en 30 wapens beschikbaar waren. Op 26 juni, ging Combat Arms in zijn Pre-Open Beta fase, waarbij het ​​spel stond open Combat Arms Europe Closed Beta testen. Closed Beta testen eindigde op 11 november 2008, en de Open Beta testen begon op 16 december 2008 en duurde tot 15 januari 2009. Het spel is nu volledig vrijgegeven in Korea, Noord-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Op 2 april 2009, Nexon America bekend dat Zuid-Amerikaanse dienst voor Combat Arms zou ophouden op 9 april van dat jaar. Degenen die een bedrag van NX hadden mochten spelen tot 9 oktober, of totdat hun NX daalde tot minder dan een ongedefinieerde bedrag, wat het eerst kwam. Een in-game voice chat systeem, geleverd door Vivox , werd op 25 november 2009 in het spel geïmplementeerd en werd verwijderd op 12 februari 2015. 

Op 29 juni 2010, Level Up! Interactive, de belangrijkste Braziliaanse gratis games uitgever aangekondigd dat het uitgaverechten van Combat Arms in had bereikt Brazilië . Dit werd gelanceerd in september 2010.

In 2012, Combat Arms bleef om updates te ontvangen op een regelmatige basis. Dit geldt ook voor de opname van nieuwe maps, nieuwe wapens en nieuwe skins. Er zijn momenteel 40 kaarten en 449 wapens beschikbaar vanaf 13 maart 2013.

Kritische ontvangst 

Metacritic aggregaat Beoordelingen plaats Combat Arms met een gemiddelde van 71. Recensenten noemen veel bugs en ​​glitches in de eerdere versies. 

GameZone Michael Splechta beoordeeld het spel op 11 maart 2010, zeggend “Combat Arms is leuk. Zo simpel is dat. Als je kunt kijken uit op de vervelende spelers, dan is iedereen op zoek naar een concurrerende online shooter moet niet verder te kijken. Dit is vrij om plezier te spelen -fps op zijn best. ” 

Softwarelint’s Chris-Erik Fotland beoordeeld het spel op 17 december 2012, te zeggen: “Voor veel – Combat Arms is onbekend, niet gemaakt is het succesvolle manier nog – Maar FPS actie online kon niet beter dan wat Combat armen naar de wereld van gaming heeft gebracht zijn ! Het beste van alles, het is gratis! ” 

bron: Wikipedia.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s